Директора компанії Новинського випустили під заставу

Понеділок, 9 жовтня 2017, 19:02

Директора ПрАТ "Укргазвидобуток" Вадима Мохова випустили під заставу в 5 мільйонів гривень.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар "Смарт-Холдингу" Євген Загорулько.

"Вадим Мохов нарешті на волі. Хоча сума застави була на рахунку казначейства ще о 10:07 ранку. Ми не залишимо без належної юридичної уваги цей випадок правового свавілля", - написав Загорулько.

Нагадаємо, 6 жовтня правоохоронці затримали директора приватного акціонерного товариства "Укргазвидобуток" Вадима Мохова.

Реклама:

Мохов підозрюється в невиконанні вимог наказу Державної служби геології та надр України про призупинення дії спецдозволу на користування надрами в період з 28 липня по 10 серпня 2017 року.

Також наголошується, що затримання відбулося на підставі постанови суду, якому слідчий надав дані про те, що Мохов нібито переховується від органів досудового розслідування.

Харківський районний суд Харківської області обрав запобіжним заходомдиректору компанії "Укргазвидобуток" Вадиму Мохову арешт з альтернативою застави в 5 мільйонів гривень.

Група "Смарт-Холдинг" заявляє, що затримання Мохова є частиною системного тиску влади на бізнес.

Нагадаємо, раніше Вадим Мохов працював першим заступником директора ТОВ "Пром-енерго продукт".

ВАТ "Укргазвидобуток" - компанія, що має ліцензію на розробку і видобуток природного газу і газового конденсату на Островерховском родовищі в Харківській області.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!