Ryanair не поспішає вводити нові правила перевезення ручної поклажі

Четвер, 26 жовтня 2017, 13:25
 

Лоукостер Ryanair відклав введення нових правил перевезення ручної поклажі на своїх рейсах до 15 січня 2018 року.

Про це повідомляє avianews.com.

Раніше авіаперевізник анонсував, що з 1 листопада поточного року всі пасажири з квитками без включеної пріоритетної посадки зможуть брати на борт тільки один невеликий предмет ручної поклажі з габаритами до 35х20х20 см.

Передбачалося, що основний предмет з вагою до 10 кг і габаритами до 55х40х20 см необхідно буде безкоштовно здавати в багаж біля виходу на посадку.

Реклама:

Перенесення терміну введення нових правил в Ryanair пояснили тим, що хочуть дати пасажирам більше часу для адаптації до нової політики компанії, а також не зачіпати піковий сезон перевезень в період різдвяних свят.

Послуга пріоритетної посадки, яка дозволить брати на борт два предмета ручної поклажі, включена в тарифи Plus і Flexi Plus.

Пасажири, які обрали квитки за тарифом Standard, можуть докупити пріоритетну посадку, яка дозволить брати на борт два місця ручної поклажі, за 5 євро під час бронювання або за 6 євро після оформлення квитка.

Нагадаємо, Wizz Air оголосив про скасування плати за ручну поклажу на рейсах, які будуть виконуватися з 29 жовтня 2017 року.

Читайте також: Економіка лоукостів і аеропортів: п'ять графіків, які пояснюють все

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: