"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд держмайна назвав об'єкти, які хоче продати до кінця року

Середа, 25 жовтня 2017, 18:10

Фонд державного майна України до кінця 2017 року виставить на продаж Дніпровську та Херсонську ТЕЦ, Волинське підприємство "Оснастка", а продаж Запорізького алюмінієвого комбінату запланована на перші місяці 2018 року. 

Про це повідомляє прес-служба ФДМУ.

Керівник Фонду державного майна України Віталій Трубаров зазначив, що по Дніпровській теплоелектроцентралі урядовий комітет вже затвердив умови продажу.

"Визначена початкова вартість пакету акцій у понад 102 мільйони гривень. Фактично на кінець листопада - початок грудня ми виходимо на збір заявок від інвесторів",– сказав він.

Реклама:

Керівник Фонду повідомив, що відповідно до умов продажу Дніпровської ТЕЦ, новий власник зобов’язаний провести модернізацію трубопроводів, не допускати заборгованості із заробітної плати та звільнення працівників, виконувати наявний трудовий договір, зберегти соціальні пільги.

Керівник Фонду держмайна Віталій Трубаров також зазначив, що вартість пакету акцій (99,8%) Херсонської ТЕЦ становить 75,7 мільйони гривень, контрольний пакет акцій (50,007%) державного підприємства "Оснастка" буде виставлено на продаж за 20,4 млн гривень, а розмір державного пакету акцій Запорізького виробничого алюмінієвого комбінату становить понад 60%.

Нагадаємо, Фонд держмайна сподівається заробити 22 мільярди від приватизації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!