У відділеннях міграційної служби тепер можна розраховуватись карткою

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 12:45

Ощадбанк розпочав співпрацю з Державною міграційною службою України, встановивши POS-термінали для здійснення оплати послуг платіжними картками в підрозділах ДМС та паспортних сервісах  у 19 містах країни.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

"Сплатити за оформлення біометричного закордонного паспорта, ID-картки громадянина України та інших документів можливо міжнародними платіжними картками будь-якого банку, в тому числі безконтактними", - зазначається в повідомленні.

Крім цього, банк реалізував можливість онлайн-оплати адміністративних послуг на сайті міграційної служби. Наразі оплатити послуги онлайн можуть мешканці Києва, та вже з листопада сервіс буде доступний для інших міст, підрозділи міграційної служби в яких підключено до електронної черги.

Реклама:

"Запровадження електронних сервісів не лише прискорює та спрощує процес отримання громадянами адміністративних послуг, а й сприяє зниженню корупційних ризиків та знижує навантаження на працівників міграційної служби, - зазначив Голова міграційної служби України Максим Соколюк.

"Минулого року ми запровадили електронну чергу та ряд інших сервісів, сьогодні починаємо впроваджувати онлайн-оплату, оскільки очевидно, що майбутнє - за цифровими технологіями", - додав він.

Нагадаємо, до кінця року в Україні можуть впровадити Єдину систему електронної взаємодії між реєстрами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!