OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 19 жовтня 2017, 21:00

Про Укртелеком. Про "Волю". Про дотації Косюка. Про видобуток газу. Про гривню.

Про Укртелеком. Господарський суд Києва вирішив розірвати укладений за підсумками приватизаційного конкурсу договір купівлі-продажу "Укртелекому". Провайдер повернувся в розпорядження Фонду держмайна. Компанія ЕСУ вже заявила про намір подати апеляцію на це рішення

Про "Волю". Екс-голова Адміністрації президента Борис Ложкін може створити великий телеком-холдинг, купивши провайдера кабельного ТБ та інтернету компанію "Воля".

Реклама:

Про дотації Косюка. Народні депутати з фракцій "БПП" і "Самопоміч" закликають скасувати поправки, які обмежують суму спеціальної бюджетної дотації для сільськогосподарських товаровиробників в одні руки, чим грають на руку власнику "Нашої Ряби" Юрію Косюку.

Про видобуток газу. Державна служба геології та надр видала "Укргазвидобуванню" 9 спецдозволів на користування надрами. Таким чином, конфлікт між УГВ і Держгеонадр можна вважати вичерпаним.

Про гривню. Європейський банк реконструкції і розвитку випустив єврооблігації з прив'язкою до гривневих активів.

Ви хочете дізнатися більше?

7 перешкод на шляху України до звання "стартап-нація"

Інноваційні проекти починають свій розвиток в Україні та швидко виїжджають за кордон. Є сім причин, чому Україна не бачить ні капіталу, ні податків, ні талантів

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!