В Україні запрацював сервіс з пошуку авіаквитків "Google Flights"

Середа, 6 вересня 2017, 12:30

В Україні запрацював сервіс "Google Авіаквитки" (Google Flights), який дозволить українським користувачам легше знаходити, порівнювати і замовляти авіаквитки.

Про це повідомляє Itc.ua.

Наприклад, якщо планується переліт з Києва до Лондона, і у пасажира немає особливих переваг (якою авіакомпанією летіти, немає прив'язки до конкретної дати), то сервіс "Google Авіаквитки" може порекомендувати альтернативні аеропорти або дати поїздки, які дозволять знизити витрати на переліт, а також запропонує інформацію з прогнозом, коли ціни на авіаквитки можуть вирости і на скільки.

Реклама:

У сервісі також є можливість відстежувати вартість квитків на обраний рейс, і система буде повідомляти про всі зміни ціни в Google Асистент і по електронній пошті.

"Незалежно від того, чи збираєтеся ви в подорож мрії або коротку ділову поїздку, наша мета - допомогти вам знайти кращий варіант рейсу, щоб ви могли планувати, замовляти і відправлятися в поїздку всього за декілька кліків. Використовуйте політ вашої фантазії - відвідайте google.com.ua/flights, щоб спланувати свою наступну відпустку!"- зазначили в Google Україна.

Функція "Огляд" дозволяє отримати варіанти популярних місць для відвідування, вказавши місяць, коли турист хоче відправитися подорожувати, тривалість поїздки і тип відпустки. Наприклад, так можна шукати рейси в грудні протягом тижня в тропічній зоні, наприклад, на Канарських островах. Досить вибрати місце, яке цікавить, після чого "Google Авіаквитки" запропонує кращі рейси в даному напрямку на основі критеріїв зручності і ціни.

Нагадаємо, українці запустили стартап, який допомагає знаходити найдешевші авіаквитки. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: