Український гаджет для смартфона зібрав 125 тисяч доларів на Kickstarter

Вівторок, 5 вересня 2017, 18:40

Український розумний тримач для смартфона зібрав 125 тисяч доларів на Kickstarter замість заявлених 40.

Про це повідомляє Ain.ua.

Відзначається, що компанія почалася 27 червня і завершилася 26 серпня цього року. Проект підтримали 2892 особи. Збір замовлень команда продовжить на платформах Indiegogo (США) і Machi-ya (Японія).

Реклама:

QLYX - це мобільний магнітний тримач для телефонів. Він має вбудований модуль Bluetooth Low Energy для підключення до телефону. На телефоні тримач взаємодіє з додатком, доступним для як для iOS, так і для Android. Він вміє запускати додатки, збирати статистику водіння, ставити крапку парковки, автоматично прокладати маршрут з урахуванням часу доби і трафіку.

Це - проект української команди, яка відкрила компанію IDA USA LLC в США для виходу на західні ринки і запуску кампанії на Kickstarter. Сама ж компанія працює в Києві, в команді є інженери, промислові дизайнери, програмісти, дизайнери графіки, маркетологи.

У компанії відзначили, що отримані кошти витратять на фінальну збірку розумних мобільних тримачів в США, на розширення кастомізації (додавання кольорових рамок, збільшення кількості інтегрованих програм) і роботу над новими гаджетами. Збірка продукту почнеться в США у вересні цього року. Першим бекерам продукт обіцяють вислати вже в жовтні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!