Ціни на нафту знижуються через ураган "Ірма"

Понеділок, 11 вересня 2017, 19:03

Ціни на нафту еталонних марок знижуються в ході торгів у вівторок на побоюваннях, що підвищена ураганна активність в США призведе до зниження попиту на продукти нафтопереробки.

Про це свідчать дані торгів, передає "Інтерфакс-Україна".

Вартість листопадових ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 17:37 у понеділок опустилася на 0,53 долара (0,99%) - до 53,25 долара за барель.

Ціна ф'ючерсу на нафту WTI на жовтень на торгах Нью-йоркської товарної біржі зменшилася до зазначеного часу на 0,27 долара (0,57%) - до 47,21 долара за барель.

Реклама:

Аналітики Goldman Sachs вважають, що падіння попиту на продукти нафтопереробки через шторми "Харві" і "Ірма" може призвести до рекордного зростання запасів нафти в США.

Дані про запаси палива в Штатах будуть оприлюднені в середу. Експерти очікують, що звіт Міненерго країни вкаже на зростання запасів нафти на минулому тижні більше ніж на 7 млн ​​барелів при скороченні запасів бензину на 4,2 млн барелів, дистилятів - на 1,8 млн барелів.

За оцінками експертів, близько 6% нафтопереробних потужностей в США залишаються закритими через наслідки урагану "Харві".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!