"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Завершується будівництво кращого ЖК преміум класу ― "Бусов Хілл"

Понеділок, 11 вересня 2017, 15:00

Забудовник "Житлобудінвест" анонсує закінчення будівництва житлового комплексу "Бусов Хілл" вже цієї осені.

Грандіозна скляна споруда, що височіє над пагорбами ботанічного саду на Печерську, є однією з найбільш титулованих столичних новобудов. Так, в скарбничці нагород ЖК "Бусов Хілл" звання "Елітна новобудова року", "Кращий ЖК преміум класу в Києві", "Краща новобудова у високому ціновому сегменті" та ін.

 

Подібна висока оцінка професійним співтовариством підкріплена низкою концептуальних і архітектурних інновацій новобудови. Так, в "Бусов Хілл" вперше в Україні реалізовано систему Glass Wall ― одна зі стін практично кожної кімнати виконана повністю у склі.

Для надійності та енергоефективності подібної конструкції використано алюмінієвий профіль преміум класу Schueco (Німеччина) і багатофункціональні склопакети від американського бренду Guardian. Великі площі скління в поєднанні з облицюванням німецьким дизайнерським керамогранітом PorcelainGres надають зовнішньому вигляду будівлі легкості, невагомості.

Реклама:

Особливу увагу приділили комфорту проживання і, відповідно ― високому рівню безпеки мешканців. В "Бусов Хілл" налічується всього 146 елітних квартир, розташованих від 1 до 4 на поверсі. Внутрішня територія комплексу знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням і фізичним патрулюванням власної служби охорони. Входити у двір зможуть тільки мешканці комплексу і¸ за погодженням зі службою ресепшен, ― гості власників апартаментів.

Прикраса будинку ― центральне лобі з висотою стель 8 метрів ― абсолютний рекорд серед новобудов Києва. Підкреслювати елітарність комплексу буде багате оздоблення холу натуральним каменем, а також вражаючі стіни-водоспади. Так само велично як і центральне фойє будуть виконані й інші місця загального користування ― вже зараз коридори та ліфтові холи олицьовують італійським дизайнерським керамогранітом.

Вхідні двері в кожну квартиру виготовлені за індивідуальними ескізами, що дозволить зберегти оригінальний стиль місць загального користування. Власників елітних квартир будуть обслуговувати 6 високошвидкісних безшумних швейцарських ліфтів Schindler, а безперебійне опалення та нагрів води забезпечить автономна котельня на базі обладнання Viessmann (Німеччина).

- "Бусов Хілл" сьогодні є найбільш затребуваною новобудовою в преміум сегменті, ― стверджує Сергій Дяченко, експерт АН "Global Property Group". ― З панорамних вікон відкриваються фантастичні види на ботанічний сад, Лавру, Дніпро, "Батьківщину-матір" ... Мала кількість квартир в будинку і на поверсі, багаторівнева система контролю доступу, багате оздоблення місць загального користування, продумана інженерія, використання матеріалів і обладнання від відомих світових брендів ...

Все це доповнює вигідна локація ― найбільш тихий і респектабельний мікрорайон Звіринець на Печерську, одночасна близькість до 130 га зелених насаджень ботанічного саду і до ділового центру столиці. При цьому вартість квартир є цілком конкурентною, роблячи "Бусов Хілл" вдалим проектом не тільки для життя, але і для інвестицій.

Зараз БТІ вже завершило обміри квартир в комплексі, а "Житлобудінвест" готує фінальний пакет документів для введення в експлуатацію. Тим часом, в будинку завершують оздоблення місць загального користування, проводять пуско-наладку обладнання. Більшість квартир в комплексі вже продані, але кілька апартаментів з видом на ботсад ще чекають своїх господарів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!