В айфоні 8 буде сканер райдужної оболонки ока - ЗМІ

Понеділок, 7 серпня 2017, 15:31

Фото лицьовій панелі iPhone 8, які потрапили в інтернет, свідчать про наявність сканера райдужної оболонки ока.

Про це повідомляє Itc.ua.

У мережу потрапили нові фотографії лицьової панелі нібито смартфона iPhone 8.

Реклама:

У верхній частині видно отвори для камери і сенсорів. Ідентичні отвори зліва від отвори динаміка, швидше за все, призначені для сканера райдужної оболонки ока. Праворуч від отвору динаміка розташовані ще два круглих отвори: однин для об'єктива камери FaceTime, інший - більший - знову ж для потреб сканера райдужної оболонки ока.

Попередні зливи свідчили про наявність двох довгастих горизонтальних отворів динаміка, але на фотографії можна розгледіти лише один такий отвір.

Разом з тим, на лицьовій панелі немає звичної круглої кнопки Home з інтегрованим сканером відбитків пальців Touch ID. У такому випадку можливі три варіанти інтеграції сканера відбитків пальців: на бічній грані, на задній панелі і безпосередньо в дисплеї. Але останній варіант експерти відкидають, як мінімум, для iPhone наступного покоління.

Разом з тим, можна почути думку, що Apple могла і зовсім відмовитися від використання сканера відбитків пальців в iPhone 8 на користь сканера райдужної оболонки ока.

З іншого джерела в мережу також потрапили фото коробки з задніми панелями iPhone 8 з заводу Foxconn. Знімок вийшов нечітким, але все ж на ньому можна розгледіти отвір сканера відбитків пальців під логотипом Apple.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що нова модель iPhone коштуватиме близько 1,1-1,2 тисячі доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: