Ціни на нафту знижуються перед зустріччю комітету ОПЕК

Понеділок, 7 серпня 2017, 09:31

Світові ціни на нафту знижуються в понеділок, інвестори очікують на зустріч комітету з моніторингу виконання угоди країн ОПЕК і ряду держав, що не входять в цю організацію.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 7:27 вартість жовтневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,36% - до 52,23 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на нафту марки WTI зменшувалася на 0,34% - до 49,41 долара за барель.

Комітет на зустрічі планує обговорити виконання країнами-учасницями своїх зобов'язань щодо скороченню нафтовидобутку. Свою участь на зустрічі комітету підтвердили кілька країн, які раніше не на 100% відповідали домовленостям.

Реклама:

Зустрічі в Абу-Дабі будуть проведені під головуванням Росії і Кувейту, в присутності представників Саудівської Аравії, повідомлялося раніше в релізі ОПЕК.

Міністерський моніторинговий комітет і технічний комітет експертів ОПЕК+ були створені для контролю за дотриманням угоди і вироблення рекомендацій щодо коригування її умов.

У комітети входять представники Саудівської Аравії, Венесуели, Кувейту, Алжиру, Оману і РФ.

Однак в Абу-Дабі решта учасників комітетів присутні не будуть, оскільки "делегували головам свої обов'язки з проведення цих зустрічей".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: