"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Які зарплати у чиновників: від керівника до спеціаліста

Понеділок, 7 серпня 2017, 09:14

Середньомісячна грошова винагорода державних службовців центральних органів виконавчої влади у 2017 році була на рівні від 5,28 тисяч гривень до 60,699 в залежності від посади.

Про це йдеться у статті на ЕП.

Щоб мати уявлення про сукупні розміри винагороди державних службовців центральних органів виконавчої влади (ЦОВВ), ЕП зробила розрахунок умовної середньомісячної виплати при мінімальних та максимальних надбавках, визначених законом для працівників ЦОВВ центрального рівня.

Розрахунок грошової винагороди службовця ЦОВВ центрального рівня на основі схеми посадових окладів, 2017 рік, грн на місяць до оподаткування

Реклама:
 

У таблиці наведені два види матеріальних допомог: на оздоровлення при наданні щорічної оплачуваної відпустки та на вирішення соціально-побутових питань.

Як наголошується, для рівня державного секретаря гарантованими є надбавки за інтенсивність праці та виконання важливої роботи в обсязі не менше 50% посадового окладу за кожну.

Крім того враховані усі тимчасові надбавки та виплати: за додаткове навантаження, за інтенсивність праці, за виконання особливо важливої роботи, за участь у підготовці законодавчих актів, за доступ до секретної інформації.

Детальніше читайте: Що не так з оплатою праці державних службовців і як це змінити

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: