"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Чому REPORT ''не боїться'' вірусу Petya?

П'ятниця, 4 серпня 2017, 16:20

Місяць тому 80% українських підприємств стали жертвами вірусу Petya. Масштабна хакерська атака показала, наскільки беззахисною в Україні є електронна система збереження інформації. Більшість файлів містилися на комп’ютерах, а саме програмне забезпечення, в якому працювали бухгалтери, регулярно потребувало оновлення.

Одне із таких оновлень і привело до зараження усієї системи. Компанія ЛІГА:ЗАКОН, експерт в питаннях фінансової звітності, яка вже більше 25 років працює на ринку програмних продуктів для бізнесу, оперативно відреагувала на форс-мажорну ситуацію. ЛІГА:ЗАКОН запропонувала бухгалтеру кожної компанії, яка постраждала від вірусу, інноваційний молодий продукт– хмарний сервіс REPORT.

 

Що ж такого революційного в REPORT?  Найперша і найбільша перевага REPORT- повна безпека комп’ютерних систем компаній-користувачів. Окрім того, що якість сервісу підтверджена сертифікатом ISO, а сама система має захищене з’єднання з використанням протоколу HTTPS, її хмарна основа допомагає уникнути занесення вірусів на пристрої користувачів.

Оновлюється технологія на серверах компанії ЛІГА:ЗАКОН без участі ІТ-спеціалістів компаній, не зачіпаючи комп’ютерів користувачів. REPORT працює онлайн з усіма операційними системами і не потребує додаткових інсталяцій і ризикованих завантажень. Усі файли, які створюють користувачі, містяться в безпечному хмарному архіві, за потреби, можуть бути збережені на комп’ютері.

Реклама:

Розробники постаралися зробити сервіс максимально комфортним для бухгалтерів: сюди можна зайти з будь-якого пристрою, в будь-який час доби, з будь-якого місця.    Зручним в користуванні REPORT робить ще й функція нагадування про терміни здачі звітів.

Недосвідчені користувачі електронних систем подання звітності можуть не перейматися, що на освоєння сервісу, який випущено весною, піде багато часу. У всіх формах є зручні підказки, які допоможуть уникнути помилок під час складання звітності. Більше того, кожен користувач може звернутися до консультанта, який допомагає в роботі в режимі 24/7.

За допомогою REPORT можна формувати звітність згідно актуальним вимогам Державної фіскальної служби України. ЛІГА:ЗАКОН офіційно співпрацює з Державною фіскальною службою України в плані розвитку електронного обміну інформацією між органами ДФС і платниками податків.

Звітові форми в REPORT оновлюються автоматично, і завжди знаходяться в актуальному стані. Під час заповнення форм є можливість перейти за гіперпосиланням в систему ЛІГА:ЗАКОН і ознайомитися з алгоритмами заповнення форм, відповідно до нормативних актів.

Варто зауважити, що розробники постійно консультуються з користувачами в питаннях вдосконалення сервісу, відкриті до побажань і зауважень. До співпраці залучаються бухгалтери, які готові взяти участь в фокус-групах з розвитку REPORT. Більше того, одним онлайн-сервісом ЛІГА:ЗАКОН вирішила не обмежуватися і пішла далі.

На основі створеної технології компанія організовує консультативний центр з питань безпечної здачі звітності і реєстрації податкових накладних. Взяти участь в розробці концепції і стати частиною ініціативи можуть всі бажаючі спеціалісти: бухгалтери, консультанти, працівники техпідтримки. Крім того, компанія ЛІГА:ЗАКОН запрошує до співпраці дилерів в усіх регіонах України.

Добре відомо, що найкращі рішення з’являються саме в діалозі. Впевнені, спільна робота допоможе створити інновації, що зроблять роботу бухгалтерів зручною, швидкою, успішною, покращивши тим самим показники українських компаній з надання фінансової звітності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!