Голова "Укргазвидобування" подякував ГПУ та СБУ за "допомогу"

Понеділок, 14 серпня 2017, 19:55

Голова ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко подякував ГПУ і СБУ за "допомогу" в проведенні реформ і збільшенні видобутку газу в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Раді, що вся країна, в тому числі наші правоохоронні органи, включилися в виконання урядової програми 20/20. Особливо дієва допомога цих органів в залученні міжнародних підрядників до України. Румунській Tacrom та державній Білоруснєфті вже допомогли. Виробилась чудова модель - УГВ залучає на прозорих конкурентних тендерах міжнародні компанії, СБУ та ГПУ їм допомагає", - зазначив він на своїй сторінці.

Реклама:

"Разом, певен, досягнемо 20 млрд м3 не в 2020 році, а в 2019! А може, навіть, в 2018! Головне - аби ГПУ та СБУ допомагали ще сильніше. Адже, хто як не СБУ та ГПУ знають, де і як проводити гідророзриви пластів, який повинен бути гель для закачки, де саме і як ремонтувати свердловини", - додав він.

За словами Прохоренка,  в +7% зростанні видобутку газу за липень, є велика і велика допомога органів.

"А якщо будуть допомагати ще дужче, так і на +10% замахнемось!", - відзначив він.

На сторінці ПАТ "Укргазвидобування" також не обійшлись без жартів.

"Ми в Укргазвидобування помітили закономірність: кількість обшуків в офісі компанії прямо пропорційна до зростання обсягів видобутку газу. 
Не минуло і місяця, як на порозі УГВ знову з’явилися представники ГПУ та СБУ. Виходить, що зростання видобутку помічають не лише експерти ринку, а і правоохоронні органи", - зазначили у компанії.

Нагадаємо, сьогодні, 14 серпня, представники Генеральної прокуратури України в супроводі представників СБУ знову провели обшуки та виїмку документів в ПАТ "Укргазвидобування".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: