"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фури "Нібулону" руйнують українські дороги - Омелян

П'ятниця, 7 липня 2017, 15:55

Міністр інфраструктури Володимир Омелян звинуватив компанії Нібулон і Bunge у тому, що вони пускають українськими дорогами фури зі значними перенавантаженнями.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Говорив з водіями фур, співробітниками національної поліції, Укртрансбезпеки, активістами - кожна друга фура йде з перенавантаженнями. Так, це не 100-150 тонн, як колись, але і 60-70 тонн ставлять дороги півдня на межу виживання", - розповів міністр.

За його словами, "кожен знає, чия машина йде, що куди везе і кому вантаж", але фури продовжують їздити з перенавантаженням.

Реклама:

"Неприємно вражений був ситуацією біля в'їзду до Bunge. Перегороджена і знищена вантажівками автодорога, бруд. Як на мене, Bunge і Нібулон повинні бути взірцевими, а не розповідати, що "так роблять усі, тому й ми так робимо", - наголосив Омелян.

ТОВ СП "Нібулон" створене в 1991 році. Є одним з найбільших операторів на зерновому ринку країни. Має у своєму розпорядженні елеваторні потужності загальною місткістю понад 1,7 млн тонн, а також власний перевантажувальний термінал в Миколаєві.

Нагадаємо, Омелян заявив про плани міністерства щодо будівництва бетонних доріг у Дніпропетровській, Миколаївській та Одеській областях.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: