"Нібулон" запустив пасажирські перевезення по Дніпру та Південному Бугу

Понеділок, 3 липня 2017, 17:35

Компанія "Нібулон" 1 липня запустила регулярні рейси на швидкісних катерах по Дніпру і Південному Бугу на Кінбурнську косу.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Перевезення на судах "Нібулон Експрес" були розпочаті два тижні тому в тестовому режимі. За результатами опитування пасажирів внесені зміни в розклад.

Реклама:

Вартість квитка з Миколаєва на Кінбурнську косу становить 180 гривень, а назад - 168 гривень. З Очакова на косу можна дістатися за 96 гривень, а назад - за 84 гривні.

З Нової Каховки до Херсона компанія доставляє за 60 гривень і за таку ж суму назад. З Нової Каховки на Кінбурнську косу - за 282 гривні і 270 відповідно. З Херсона на косу - за 222 гривень і за 210 гривень назад.

З Вознесенська до Миколаєва можна дістатися за 75 гривень, а в Нову Одесу - за 36 гривень і за таку ж суму в Ковалівку. З Ковалівки в Миколаїв квиток коштує 36 гривень, в Нову Одесу - 24 гривні, з Нової Одеси до Миколаєва - 30 гривень.

Нагадаємо, Нібулон здійснює реконструкцію суднобудівельно-судноремонтного заводу для виробництва власних пасажирських суден нового покоління на підводних крилах і пасажирських лайнерів.

Як повідомлялося, "Нібулон" у 2018 році планує відродити перевезення вантажів по річці Десна.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!