Суд знову арештував 100% акцій ТриМоба

Середа, 26 липня 2017, 12:55

12 липня Печерський райсуд м. Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури та наклав арешт на 100% корпоративних прав ТОВ "Тримоб", що належить ПАТ "Укртелеком".

Про це повідомляє FinBalance.

Як повідомляється, арешт було накладено в рамках кримінального провадження за фактами приватизації 92,79% держпакета акцій ПАТ "Укртелеком" за заниженою вартістю, невиконання покупцем пакета акцій - ТОВ "ЄСУ" - умов приватизації, незаконного фінансування в 2012-2013 роках створення ТМСП за рахунок коштів держбюджету в сумі 220 млн гривень.

Своє клопотання про арешт корпоративних прав ТриМоб слідчі ГПУ мотивували тим, що компанія ЕСУ поінформувала Фонд держмайна про намір продати 100% частки в статутному капіталі ТОВ ТриМоб, яка належить Укртелеком. При цьому компанія не виконала в повному обсязі умови договору.

Реклама:

Слідство вважає, що такі дії посадових осіб компанії ЕСУ вказують на спробу уникнути виконання умов приватизаційного договору від 11.03.2011, а також уникнути погашення заборгованості перед державними банками та державою.

Раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва зняв арешт з 100% акцій, накладений за підсумками судового засідання в Печерському суді 11 квітня 2017 року.

12 липня 2017 Печерський суд повторно наклав арешт. Дане рішення було опубліковано 25 липня.

Нагадаємо, на український ринок вийшов віртуальний оператор LycaMobile, який надає свої послуги в Україні у партнерстві з ТриМоб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!