Власник "Київстар" запускає безкоштовний месенджер

Середа, 19 липня 2017, 13:35

Власник "Київстар" запускає в Україні месенджер з безкоштовними повідомленнями, дзвінками і новинами.

Про це повідомляє Ain.ua.

Як повідомляється, материнський холдинг "Київстар" Veon (раніше Vimpelcom) оголосив про запуск "персональної інтернет-платформи" в Україні, Грузії, Росії та Пакистані.

Додаток VEON має стати "єдиної цифрової точкою входу" для абонентів. Трафік в ньому для абонентів мережі не буде тарифікуватися і абоненти зможуть використовувати його навіть при нульовому балансі, стверджують в Veon.

Реклама:

Поки в українському операторі ніяк не прокоментували такий реліз материнської компанії. Хоча для роботи програми без урахування трафіку, ймовірно, можуть бути запущені окремі тарифи чи потрібні зміни в існуючі.

Для Android додаток VEON вже доступний для скачування, а для iOS поки ще перебуває в розробці.

Воно включає в себе месенджер з усіма функціями, до яких вже звикли користувачі на інших платформах: дзвінки, звукові повідомлення, групові чати, можливість ділитися своїм місцеположенням та інші функції.

Додаток також дозволяє управляти своїм рахунком: стежити за станом балансу, трафіком, управляти тарифами. Крім цього, VEON за допомогою "аналітики даних і штучного інтелекту дозволяє відкривати новий контент кожен день: персоналізовані новини, музику і відео".

Абоненту також будуть доступні спецпропозиції від кафе, кінотеатрів та інших закладів.

Надалі в Veon обіцяють розширювати можливості платформи і додавати нові сервіси спільно з партнерами. Пропозиції будуть базуватися на "контекстуальній інформації, отриманій від користувачів, які дали згоду".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: