Fiat Chrysler відкликає більше мільйона машин по всьому світу

Субота, 15 липня 2017, 11:00

Автоконцерн Fiat Chrysler Automobiles відкликає 1,33 мільйона автомобілів по всьому світу через імовірність розкриття подушок безпеки, а також у зв'язку з можливістю загоряння генератора.

Про це повідомляє ПРАЙМ з посиланням на повідомлення компанії.

З початку року FCA оголосила про приблизно 10 відкликань автомобілів по всьому світу. Серед причин називалися проблеми з розкриттям подушок безпеки, можливість раптового відключення систем безпеки автомобілів, дефекти склоочисників, проблеми з режимом паркування, системою гальмування та багато інших.

У п'ятницю компанія повідомила, що близько 770 тисяч автомобілів будуть відкликані через проблеми з мимовільним розкриттям подушок безпеки. Через цю несправність, за даними компанії, постраждали п'ятеро людей, проте ніяких аварій не сталося.

Реклама:

Крім цього FCA відкликає 565 тисяч автомобілів через імовірність виникнення загоряння генератора при високих температурах повітря. Компанії відомо про два потенційно пов'язані з даною несправністю інциденти, при цьому постраждалих немає.

Fiat була заснована в 1899 році і випускає автомобілі під брендами Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Ferrari і Maserati. У січні 2016 концерн оголосив про підписання угоди з купівлі останнього траншу акцій американського автогіганта Chrysler. Завершення злиття компаній очікується в 2018 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: