"Нафтогаз" оголосив тендер на закупівлю послуг антикорупційних розслідувань

П'ятниця, 14 липня 2017, 10:35

НАК "Нафтогаз України" оголосив тендер на закупівлю послуг з проведення фінансових і антикорупційних розслідувань.

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

Очікувана вартість закупівлі послуг становить до 26 млн грн. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 14 серпня 2017 року.

"З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, в тому числі і запобігання економічному шахрайству НАК "Нафтогаз України" оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових і антикорупційних розслідувань (Forensic accountant)", - повідомляє "Нафтогаз".

Реклама:

"Нафтогаз" вказує, що хоче купити послуги розслідування підозрілих операцій, фальсифікації фінансової звітності, порушень нормативно-правової бази, хабарництва і корупції, неналежних бізнес-відносин, незаконного привласнення активів, конфлікту інтересів.

"Очікується, що залучення міжнародних експертів сприятиме побудові ефективної внутрішньої системи протидії корупції і вдосконаленню бізнес-процесів в "Нафтогазі", - йдеться в повідомленні.

Серед вимог до потенційних учасників тендеру - наявність працівників відповідної кваліфікації, наявність документально підтвердженого досвіду проведення фінансових і антикорупційних розслідувань, в т.ч. на території ЄС або США і на території України.

"Крім того, учасник повинен підтвердити наявність належним чином обладнаного офісу/офісів на території країн ЄС, один з яких повинен бути розташований на території Великобританії", - повідомляє "Нафтогаз".

Нагадаємо, раніше голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун повідомив, що найближчим часом УЗ також оголосить тендер на послуги форензіка.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!