"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд не дозволив стягнути 232 мільйона з "Укргазвидобування"

П'ятниця, 14 липня 2017, 09:45

Київський апеляційний госпсуд скасував рішення суду першої інстанції про стягнення з ПАТ "Укргазвидобування" 231,6 млн грн на користь ТОВ "Арабський енергетичний альянс юей".

Відповідне рішення апеляційна інстанція винесла 13 червня, передає прес-служба Генпрокуратури.

"Суд першої інстанції всупереч вимогам ст. 121 Господарського процесуального кодексу України безпідставно змінив спосіб і порядок виконання рішення суду з зобов'язання передати майно за договором про спільну діяльність, на яке накладено арешт, на оплату його вартості. Апеляційний суд скасував незаконну ухвалу", - зазначається в повідомленні.

Реклама:

"Арабський енергетичний альянс юей" є правонаступником компанії Kuwait Energy Ukraine. Kuwait Energy була співвласником ТОВ "Бурова компанія" Рудіс"- екс-партнера "​​Укргазвидобування" по спільній діяльності.

Нагадаємо, ПАТ "Укргазвидобування" заявляла про спробу ТОВ "Арабський енергетичний альянс" заволодіти коштами компанії у розмірі 231,6 мільйона гривень.

"Укргазвидобування", 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувною компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!