На нафтобазі WOG пройшли обшуки

П'ятниця, 9 червня 2017, 12:50

Поліція провела обшук території нафтобази WOG в Дніпропетровській області за підозрою в експлуатації АЗК без дозвільних документів.

Про це йдеться в ухвалі слідчого судді Індустріального районного суду в місті Дніпро від 1 червня, оприлюдненому в Єдиному держреєстрі судових рішень, повідомляють Oilnews.

За інформацією слідства, компанія "ВОГ РІТЕЙЛ" здійснює експлуатацію 3 АЗК в Дніпрі і області без отримання дозволів Державної служби з питань праці на виконання робіт підвищеної небезпеки при торгівлі паливом.

Реклама:

При цьому встановлено, що "ВОГ РІТЕЙЛ" здійснює діяльність по реалізації палива через мережу WOG без наявності дозволів", – йдеться в судовому документі.

Приводом для проведення обшуку на території нафтобази було те, що саме з неї поставляються нафтопродукти на вищевказані АЗК.

Нафтобаза в селі Партизанське Дніпропетровської області орендується ТОВ "Імпорт Транс Сервіс" (афілійована з "ВОГ РІТЕЙЛ"). За даними поліції, "Імпорт Транс Сервіс" також здійснює діяльність, пов’язану з оптовою торгівлею паливом під брендом WOG, не маючи відповідних дозволів Держпраці.

В ході обшуку 30 травня на території нафтобази правоохоронцями було вилучено і заарештовано печатки "Імпорт Транс Сервіс" і "Вог Трейд".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!