"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд гарантування змінив ліквідаторів у 7 банках

Вівторок, 6 червня 2017, 13:44

Фонд гарантування змінив уповноважених осіб Фонду на час ліквідації ПАТ "Інтеркредитбанк", ПАТ "Меліор Банк", ПАТ КБ "Євробанк", Банк "Демарк", ПАТ "Актабанк", ПАТ КБ "Аксіома" та ПАТ "БГ Банк".

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування, передає "Укрінформ".

"Виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення № 2220 від 31 травня 2017 р про зміну уповноваженої особи Фонду, якій делеговано повноваження ліквідатора ПАТ "Інтеркредитбанк", - йдеться в повідомленні.

"Відповідно до зазначеного рішення повноваження ліквідатора.... делеговано провідному професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту управління активами Кулішу Віктору Миколайовичу з 7 червня 2017 р", - додають в Фонді гарантування.

Реклама:

Окрім цього, Віктора Куліша призначено уповноваженою особою Фонду на час ліквідації банків Аксіома, Меліор та Актабанк. На час ліквідації БГ Банку призначено Іллю Луньо з 6 червня, на час ліквідації Євробанку повноваження делеговано Ірині Ларченко з 6 червня, а в Банку Демарк з 8 червня повноваження делеговано Віталію Паламарчуку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: