OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 29 червня 2017, 21:00

Головні економічні новини за 29 червня.

Про ОПЗ. Компанія "Агро газ трейдинг", яка називає себе найбільшим постачальником карбаміду виробництва "Одеського припортового заводу", пов’язана з екс-головою Фонду державного майна Ігорем Білоусом.

Про вірус Petya. За останні дві доби до Національної поліції України з повідомленнями про блокування роботи комп'ютерної техніки вірусом-шифрувальником звернулися 1508 юридичних та фізичних осіб.

Тим часом, банківська система відновлює роботу після хакерських атак, повідомили в НБУ.

Реклама:

Про Український фондовий ринок. Український фондовий ринок припинив роботу в очікуванні відновлення роботи Національного депозитарію України і Розрахункового центру з обслуговування договорів на фінансових ринках.

Про "схему Курченка". Правоохоронці у четвер затримали у Києві ще одного фігуранта справи українського олігарха-втікача Сергія Курченка, яка стосується схеми мільйонних оборудок з нафтопродуктами.

Про ЗВТ Україна-Канада. Україна отримала урядову ноту від Канади про завершення всіх внутрішніх процедур для набуття чинності Угодою про вільну торгівлю між двома країнами.

Про H&M. Шведський бренд одягу H&M заявив про свої плани вийти на український ринок у 2018 році.

Про ДФС. Міністерство фінансів планує провести оптимізацію процесів, посилити основні функції ДФС, підвищити ефективність адміністрування податків і поліпшити якість послуг.

Тексти дня:

Адміністрація резидента: кого годує Одеський припортовий завод

В різні часи на ОПЗ збагачувалися наближені до влади олігархи та політики. Ця тенденція продовжилася й після початку роботи заводу на давальницьких умовах з приватним трейдером, хоча спочатку ця "схема" не викликала питань.

Земля (не) продається: міфи та маніпуляції від ВО "Батьківщина"

Експерти VoxCheck перевірили достовірність тез брошури, яку роздають у палатках ВО Батьківщина.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!