"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Данилюк відповів на вимогу податкового комітету його звільнити

П'ятниця, 23 червня 2017, 12:02

Міністр фінансів Олександр Данилюк відповів на прохання депутатів комітету з питань податкової та митної політики про його звільнення.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

" Достатньо проглянути текст і стає зрозумілим його упередженість і маніпулятивність. Навіть деякі з підписантів погодилися з цією оцінкою, коли розмовляли зі мною", - заявив Данилюк.

Він зазначив, що не з усіма в комітеті в нього склалися відносини.

Реклама:

"В нас різні погляди на роботу. Мені важливий результат і боротьба з корупцією. Не всіх в комітеті це влаштовує, їх більше цікавить збереження статусу-кво", - сказав Данилюк.

Міністр також назвав листа з вимогою про звільнення "результатом особистих нездорових амбіцій деяких членів комітету, та їх бажання зберегти корупційні схеми".

"Важливим є те що робота Мінфіну цінується і підтримується і Президентом і Прем'єр-іністром і часто використовується як приклад успіху реформ в країні", - додав Данилюк.

Він також зазначив, що до комітету є багато питань і йому треба зосередитись на роботі.

"Модель - заговорити, або збити за домовленностю в залі, передати в комітет для того, щоб потім видати це за свої досягнення і продемонструвати свою важливість - це примітивно, і всі все розуміють", - заявив міністр фінансів.

Нагадаємо, 19 червня частина депутатів, членів податкового комітету, на чолі з Южаніною направили лист Гройсману з критикою міністра фінансів та з фактичною вимогою його звільнити.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!