Шведські інвестори побудують ще один деревопереробний завод в Україні

Четвер, 22 червня 2017, 12:42

Компанія зі шведськими інвестиціями "Українські лісопильні" планує почати будівництво ще одного заводу по переробці деревини, який буде спеціалізуватися на виготовленні обрізних дощок, призначених для виробництва меблів, столярки, будівельних матеріалів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Після запуску найближчим часом нашого заводу в Костополі, інвестори готові приступити до реалізації інвестиційного проекту в Сарнах. Плануємо, що будівництво почнеться вже цього року і триватиме близько двох років. До роботи залучатимуться місцеві будівельні компанії", - повідомили в компанії.

"Тепер "Українські лісопильні" перероблятимуть нашу деревину всередині країни, створюючи готову продукцію і додану вартість", - підкреслюють в компанії.

Реклама:

Договір з місцевою владою Сарн про виділення земельної ділянки вже підписаний. У компанії відзначили, що на новому виробництві буде створено 65 нових прямих робочих місць і 300 непрямих.

У компанії підкреслюють, що на підприємстві за рахунок високоавтоматизованого обладнання буде створено екологічно безпечне, повністю автоматизоване і безвідходне виробництво.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: