Одеська компанія отримає замовлення від трьох судноплавних гігантів

П'ятниця, 5 травня 2017, 12:08

Дочірнє підприємство "Контейнерний термінал Одеса" німецької HHLA International GmbH ("КТО") у травні 2017 року почне обслуговування лінійних сервісів трьох міжнародних судноплавних компаній.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії.

"За інформацією, отриманою від виконавчого директора з комерції ДП "КТО" Ігоря Яровенка, в цьому місяці підприємство підтверджує відкриття і обслуговування терміналом двох нових регулярних лінійних сервісів міжнародних судноплавних ліній Hapag Lloyd і також Yang Ming Line", - уточнили в прес-службі.

Контейнерний термінал також очікує в кінці травня на перший візит нового регулярного прямого сервісу компанії Maersk, який з урахуванням включених до цього сервісу портів заходу відкриває ширші можливості для контейнерних вантажопотоків клієнтів ДП "КТО".

Реклама:

Яровий зазначив, що в поточному році підприємство, оперуючи також новими причалами Карантинного Мола, досить часто обробляє два або більше суден одночасно, і з урахуванням відкриття нових сервісів і зростання вантажопотоку планує забезпечувати клієнтам одноразову обробку суден-контейнеровозів на регулярній основі в подальшому.

У свою чергу гендиректор ДП "КТО" Анастас Коккін повідомив, що з огляду на підтримку материнської компанії HHLA а також уряду Німеччини щодо подальшої реалізації інвестпроекту будівництва контейнерного терміналу на Карантинному Молу, в 2017 році повинні бути вирішені всі основні питання щодо фінансування та продовження будівництва захисного хвилерізу.

Компанія "Контейнерний термінал Одеса" є дочірнім підприємством HHLA International GmbH і входить до групи одного з провідних в Європі логістичних холдингів - німецької компанії HHLA AG (Гамбург). З 2010 року компанія здійснює будівництво нового контейнерного терміналу спільно з АМПУ.

Hapag-Lloyd - німецька транспортна компанія, є п'ятим за величиною контейнерним перевізником в світі з точки зору місткості суден.

Китайська Yang Ming Marine Transport Corporation - одна з провідних компаній в світі, яка здійснює морські контейнерні перевезення.

Maersk - датська компанія, що оперує в різних секторах економіки, здебільшого відома портовим і вантажним судноплавним бізнесом. На 2016 рік Maersk є світовим лідером в сфері контейнерних перевезень з часткою на ринку понад 15%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: