"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Укрзалізниця запустила новий поїзд

Четвер, 4 травня 2017, 20:45

Укрзалізниця відкрила нове пряме залізничне сполучення між Києвом та Солотвино.

Про це йдеться у повідомленні перевізника.

В Укрзалізниці переконані, що популярність поїзда стрімко зростатиме, адже мешканці Солотвиного, Хуста, Тячева, Виноградова, Берегова, Королева мають можливість подорожувати до Києва та зворотно.

Зі станції Київ-Пасажирський поїзд відправляється до Солотвиного по непарних числах о 18:34 та прибуватиме на станції Солотвино-1 о 13:42. Зворотно зі станції Солотвино-1 поїзд відправлятиметься по парних числах о 14:55 та прибуватиме до столиці України о 10:05. У складі поїзда курсують 19 вагонів – купейні, плацкартні та класу люкс.

Реклама:

Нагадаємо, що поїзд № 213/214 Київ – Солотвино вперше забезпечив пряме залізничне сполучення столиці України з населеними пунктами східного Закарпаття. Раніше в цей регіон курсував лише поїзд Львів – Солотвино.

Зазначається, що фахівці Укрзалізниці постійно вивчають потребу регіонів у залізничному сполученні та намагаються максимально їх задовольнити.

Зокрема, з серпня 2016 року завдяки призначенню поїзда № 145/146 Київ – Ізмаїл нове сполучення отримали мешканці міст південної частини Одеської області. Зручне пряме сполучення з Києвом також отримали мешканці Нікополя та Марганця.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: