Бельгійська Novadeal вибула з конкурсу на днопоглиблення порту Южний

Четвер, 4 травня 2017, 14:33

Переможцем аукціону в рамках тендеру на днопоглиблення морпорту Южний все-таки стала China Harbour Engineering Company.

Про це повідомили в Адміністрації морських портів України, передає ЦТС.

Раніше переможцем торгів було визнано бельгійську Novadeal LTD, але оскільки цей учасник не надав необхідний перелік документів для завершення конкурсної процедури, тендерний комітет відхилив цю пропозицію і призначив переможцем другого по ціновій пропозиції претендента.

В АМПУ уточнюють, що за умовами тендерної документації, розробленої за міжнародними стандартами, необхідно підтвердити запропоновану ціну відповідними технічними документами.

Реклама:

"Однак учасником договірна ціна була порахована неправильно - без дотримання держстандартів України. Крім того, ціна тендерної пропозиції Novadeal LTD за результатами аукціону не відповідає договірній ціні, зазначеній в проекті контракту, підписаного учасником і завантаженого в систему Prozorro", - повідомили в АМПУ.

Нагадаємо, Novadeal LTD раніше обійшла на аукціоні китайську компанію всього на 45 тис. гривень. В АМПУ кажуть, що тепер новий переможець - CHEC - повинен буде протягом трьох робочих днів завантажити необхідну інформацію в систему, після чого тендерний комітет перевірить її на відповідність нормам і стандартам. Остаточні результати тендеру будуть озвучені після цього.

Всього в конкурсі брали участь п'ять компаній - ті ж, що і в іншому днопоглиблювальному тендері в порту Южний, розіграному 20 квітня, де також перемогла China Harbour Engineering Company Ltd. Про проблеми з документами на тому тендері нічого не повідомлялося.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: