Як вигідно придбати будинок біля Києва: знижка понад 100 000 грн

Середа, 31 травня 2017, 10:00

Купівля власного будинку - інвестиція не в квадратні метри, а в здоров’я та комфорт своєї родини. Компанія Evrodim вже понад 10 років будує якісне енергоефективне житло під Києвом. Більше 1000 родин обрали для себе будинки в котеджних містечках в Києво-Святошинському, Бориспільському, Макарівському та Васильківському районах Київщини. 

Головна характеристика будинків від Evrodim - енергоефективність. Матеріали, які компанія використовує в будівництві, роблять будинок теплим. Завдяки цьому майже вдвічі власник економить на оплаті комунальних платежів.

 

Нещодавно компанія анонсувала старт супер-знижки на три проекти будинків в КМ "Нова Олександрівка". Придбавши будинок зараз, ви заощадите понад 100 000 грн*

Компанія Evrodim пропонує будинки "Престиж", "Елегант" та "Релакс" за спеціальною ціною. Знаходяться вони у котеджному містечку "Нова Олександрівка" — 12 км від Києва. Всього 15 хв їзди на автомобілі по Бориспільському шосе — і ви на місці. Це містечко закритого типу - цілодобова охорона та відеоспостереження. І вдень, і вночі ваша родина почуватиметься в безпеці. Для дітей на території містечка є ігрові та спортивні майданчики. А щоб гарно провести дозвілля, можна всією родиною влаштувати пікнік біля лісу чи озера, які розмістилися неподалік. Магазини, дитячий садок, школа, гіпермаркет - всі ці інфраструктурні об’єкти, що знаходяться на доступній відстані, роблять життя у котеджному містечку максимально комфортним.

Реклама:

На які будинки діє знижка?

Будинок "Престиж" — просторий та затишний. Його площа — 159 м2 — створює комфортні умови проживання. В його проекті 5 кімнат, є тераса та балкон — комфортне та зручне житло для великої родини. Більш того, вам буде де розмістити гостей.

Це найпопулярніший проект будинку у котеджному містечку "Нова Олександрівка" — його обрали для себе понад 40% жителів комплексу.

"Елегант" — сімейний двоповерховий будинок. Його площа — 126 м2. У плануванні цього котеджу є: 3 спальні, 2 санвузли, кабінет та кухня-студія. Якщо ви давно мріяли про життя за містом, хотіли, щоб ваші діти зростали в екологічно чистих умовах, безпечно гралися на подвір’ї біля власного будинку, то придбання сімейного будинку "Елегант" втілить все задумане вами в реальність.

Будинок "Релакс" з комфортним плануванням (2 поверхи, 3 спальні, 2 санвузли, кухня-студія) стане ідеальним місцем для родини, яка шукає затишку за містом. Його площа — 98 м2. Назва проекту цього будинку говорить сама за себе — релакс у котеджному містечку "Нова Олександрівка" вам гарантовано.

Не проґавте свій шанс — оберіть комфортний будинок для вашої родини за доступною ціною!

Отримати більше інформації ви зможете на сайті компанії: http://evrodim.com

* Спецціни встановлено на окремі проекти будинків. Більше інформації про знижки можна дізнатися на сайті http://evrodim.com/ або за телефонами: (044) 22-777-22, (097) 250-50-50.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: