Busov Hill – американська архітектура доступна і в Києві

П'ятниця, 26 травня 2017, 12:10

У найбільших американських містах останнє десятиліття вкоренилася мода на "житлові тауери" – хмарочоси апартаментів зі скляними стінами. Крім панорамних вікон, квартири в таких будинках мають високі видові характеристики, а також продумані планування з обов'язковими санвузлами і вбиральнями при кожній спальні. Крім того, елітні американські хмарочоси відрізняються розкішними зонами загального користування і особливими сервісами для надкомфортного проживання.

Відчути всі переваги заокеанського життя в стилі deluxe тепер можна і в Києві – проект, що відповідає світовим архітектурним трендам, буде введено в експлуатацію вже влітку 2017 року.

Розкішна новобудова Busov Hill  знаходиться в елітарному мікрорайоні Звіринець, в безпосередній близькості до Ботанічного саду на Печерську. Розташування на пагорбі й оточення невисокою забудовою забезпечує панорамні краєвиди  на сад і Дніпро навіть з нижніх поверхів будинку.

 

Панорамними краєвидами мешканці комплексу будуть насолоджуватися через скляні стіни – практично кожна кімната має скління від підлоги до стелі. Надійність конструкції забезпечує алюмінієвий профіль преміум класу Schueco (Німеччина) та енергозберігаючі сонцезахисні склопакети Guardian (США).

Реклама:

Крім винятково панорамного скління важливою особливістю квартир в ЖК Busov Hill є параметри приміщень . Так, всі апартаменти мають просторі кухні площею від 30 до 50 кв.м. Спальні та вітальні в квартирах відрізняються максимальною відкритістю – ширина практично всіх кімнат становить 5-6 метрів. Подібна конфігурація не тільки надає практично необмежені можливості для розміщення меблів і перепланування квартир, але і робить апартаменти максимально світлими, просторими.

Стандарт для американської архітектури і рідкість в Україні – велика кількість точок для облаштування санвузлів. Так, в ЖК Busov Hill при кожній спальні передбачена окрема ванна кімната, в усіх без винятку квартирах є і продумані місця для гардеробних.

Ще одне ноу-хау для України – центральне лобі рівня 5-зіркового готелю. Фойє має безпрецедентну для житлових комплексів Києва висоту стелі – 8 метрів. До послуг мешканців та їхніх гостей – зона ресепшен, обрамлена стінами-водоспадами, а також місця для відпочинку, декоровані авторською скульптурою. Важливо, що свої зони відпочинку є і у обслуговуючого персоналу – для охорони і водіїв передбачено окреме приміщення.

Як і в американських житлових хмарочосах, Busov Hill має розширену палітру місць загального користування. Крім дитячого майданчика, для найменших мешканців розкішних апартаментів передбачено дитячу кімнату. Є в будинку і колясочно-велосипедний паркінг – окреме сховище для спортінвентарю.

Відмітна риса західноєвропейських і американських елітних новобудов – камерність проживання, яка досягається за рахунок великої кількості ліфтів при малій кількості квартир. ЖК Busov Hill – мабуть, єдиний будинок в Києві, де на поверсі розташовано від 1 до 4 квартир, обслуговувати які будуть 6 високошвидкісних безшумних ліфтів швейцарського бренду Schindler.

Перелічені характеристики – це лише мала частина переваг, які будуть доступні власникам апартаментів у Busov Hill. Переконатися в ексклюзивності архітектури будівлі можна вже сьогодні – спорудження будинку вийшло на фінішну пряму і вже цього літа новобудова буде введена в експлуатацію. Інновації від українського забудовника "Житлобудінвест" оцінили не тільки покупці, але і експерти ринку – будинок отримав чимало гучних нагород, серед яких звання "Кращий житловий комплекс преміум класу в Києві", а також "Елітна новобудова року".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!