Український стартап eTachki вийшов в Польщі під брендом anyCars

Четвер, 25 травня 2017, 15:13

Онлайн-аукціон старих автомобілів eTachki запустив аналогічний проект в Польщі під брендом anyCars.

Про це повідомляє Ain.ua.

Першим містом, де запрацював сервіс, стала Варшава. До кінця 2017 року команда планує запуститися у всіх воєводствах країни.

Сервіс anyCars буде працювати за тим же принципом, що і в Україні. Спочатку продавець проводить попередню оцінку свого автомобіля на сайті, після чого приїжджає до найближчого відділення компанії для технічного огляду.

Реклама:

Після огляду машини співробітники компанії перетворюють її в цифровий лот і публікують на півгодинні закриті торги. За результатами аукціону продавцеві пропонується максимальна ціна, і якщо вона його влаштовує, то угода укладається на місці. Процес торгів займає 30 хвилин.

Генеральний директор eTachki Олег Скрипниченко зазначив, що почати роботу на польському ринку виявилося набагато легше, ніж на українському.

"Не останню роль, звичайно, зіграв досвід в Україні і високі темпи зростання компанії. Але головне те, що українців нам потрібно привчати до онлайн-аукціону і сервісу в цілому, а ось для європейців це не новинка. Вони вже знайомі з онлайн-аукціонами і з автомобілями прощаються частіше і легше", - коментує Скрипниченко.

Зараз у компанії відкрито 32 відділення в Україні і одне в Польщі. Повідомляється, що за 2016 рік eTachki в Україні провели "кілька тисяч угод". Оборот стартапа за 2016 року зріс удвічі в порівнянні з 2015 роком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!