"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Бориспіль" синхронізується під МАУ - гендиректор

Понеділок, 22 травня 2017, 12:50

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" має намір підготуватися до обслуговування майбутніх обсягів польотів свого базового перевізника - авіакомпанії МАУ.

Про це повідомив гендиректор аеропорту Павло Рябікін в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Перш за все, я поставив завдання синхронізувати наші інфраструктурні проекти з планами базового перевізника. Ми в своєму інфраструктурному зростанні чітко підв'язуємося під ситуацію, яка буде у них", - сказав він.

На питання про фінансування проектів він зазначив, що його джерелом, перш за все, будуть кредити.

Реклама:

"Частину проектів ми можемо реалізувати за рахунок власних коштів, наприклад, паркінг, перон, транзитну зону. Ми будемо вибирати найдешевше з усіх можливих джерел фінансування", - додав глава аеропорту.

Як раніше повідомлялося, аеропорт "Бориспіль" реалізує ряд інфраструктурних проектів для розвитку терміналу "D" і розширення його діяльності.

"Перш за все, мою увагу привернули ті проблеми і незручності, з якими я стикався раніше як пасажир: дискомфорт у відносинах з персоналом; дискомфорт, пов'язаний з недостатньо якісними умовами функціонування приміщення; дискомфорт, пов'язаний з тими недоробками, які були закладені в проектне рішення при створення терміналу "D", - сказав Рябікін.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт "Бориспіль" інвестує в розвиток 6 мільярдів гривень в найближчі 5 років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: