Bloomberg, The Verge і BuzzFeed стануть новими партнерами Twitter

Вівторок, 2 травня 2017, 15:42

Американська корпорація Twitter Inc., якій належить однойменний сервіс мікроблогів, має намір представити послуги з трансляції 12 нових каналів.

Про це йдеться в опублікованій у понеділок заяві компанії, передає "ТАСС".

У число нових партнерів Twitter увійшли телеканал Bloomberg News, мережевий ресурс The Verge, що спеціалізується на публікаціях про технічні новинки, інтернет-портал BuzzFeed.

Через мережу мікроблогів, як очікується, будуть вести цілодобову трансляцію новин Bloomberg, почнуть показувати ряд шоу The Verge і BuzzFeed. Частина пропозицій стане доступна вже в найближчі дні.

Реклама:

"У минулому кварталі ми транслювали в прямому ефірі більш 800 годин преміум-контенту від провідних брендів в сферах спорту, кіберспорту, новин і розважальних передач", - вказав операційний директор Twitter Ентоні Ното.

На його думку, даний сервіс від Twitter був надзвичайно успішним. Згідно з укладеними домовленостями, фінансові параметри яких поки не розкриваються, через Twitter також будуть показувати концерти, турніри з гольфу і ряд інших спортивних програм.

Американська компанія Twitter Inc. була заснована в 2006 році. Основний продукт компанії - соціальна мережа для обміну короткими повідомленнями. Штаб-квартира знаходиться в Сан-Франциско, штат Каліфорнія.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: