Українські сонячні жалюзі SolarGaps вийшли на Kickstarter

Четвер, 11 травня 2017, 14:45

Український стартап в галузі альтернативної енергетики SolarGaps вийшов на Kickstarter з сонячними жалюзі за ціною від 390 доларів.

Про це повідомляє Ain.ua.

Український стартап SolarGaps пропонує жителям багатоквартирних будинків збирати альтернативну енергію через вікна і використовувати її заради економії і екології. З цією ідеєю вони вийшли на Kickstarter і планують зібрати 50 000 доларів.

SolarGaps - це "розумні" жалюзі, які отримують енергію від сонця прямо з вікон. Керувати ними можна за допомогою смартфона. При цьому жалюзі автоматично налаштовують кут ламелей таким чином, щоб в різний час доби працювати максимально ефективно.

Реклама:

У минулому році SolarGaps залучили інвестиції з оцінкою 1 млн доларів, що дозволило стартапу увійти в топ угод галузі альтернативної енергетики за межами США.

Останнім часом краудфандінг для українських винахідників став не стільки засобом збору грошей на запуск, як ефективною можливістю продавати продукт за межами українського ринку.

Однак за словами засновника SolarGaps Євгена Еріка, для нього важливо, щоб на компанію звернули увагу і українці.

"Звичайно, ми розуміємо, що українські користувачі не звикли робити замовлення на "кікстартера", але наша місія, в тому числі, показати, що це так само просто, як купити товар в інтернет-магазині. Українці вже користуються Uber і Aliexpress, чому не використовувати Kickstarter для замовлення SolarGaps?", - пояснив він.

За словами Еріка, у SolarGaps вже понад 1000 попередніх замовлень з України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!