Сбербанк офіційно заявив про вихід з українського ринку

П'ятниця, 7 квітня 2017, 18:53

Російський Сбербанк офіційно заявив про вихід з українського ринку.

Про це ЕП повідомила прес-служба банку.

"Події останнього місяця - введення санкцій РНБО, а також погрози з боку "Національного корпусу" активізували переговорний процес з покупцем активу Сбербанку в Україні", - йдеться в прес-релізі.

Сбербанк відкрито заявив про свою готовність коректно вийти з українського ринку, захищаючи при цьому інтереси українських клієнтів і співробітників.

Реклама:

Прес-служба Сбербанку відзначає, що в контексті цих зобов'язань, 27 березня 2017 року Сбербанк оголосив про укладення юридично зобов'язуючого договору про продаж ПАТ "Сбербанк" (Україна) консорціуму іноземних інвесторів.

"Ми сподіваємося, що процес переходу активу Сбербанку в Україні консорціуму нових власників пройде відповідно до чинного законодавства України і в рамках міжнародного права", - наголошується в прес-релізі.

Сбербанк увечері 27 березня оголосив про продаж 100% акцій української "дочки" консорціуму інвесторів, куди увійдуть Norvik Banka (належить бізнесменові Григорію Гусельникову) і син власника нафтової компанії "Русснефть" Михайла Гуцерієва Саїд.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: