"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

WOG провела заміну юридичної особи з "ВОГ Рітейл" на "ВОГ Ритейл"

П'ятниця, 7 квітня 2017, 16:53

У лютому 2017 р мережу АЗС WOG провела заміну юридичної особи з ТОВ "ВОГ Рітейл" на ТОВ "ВОГ Рітейл", яке раніше мало назву ТОВ "Стиль Джоб".

Про це повідомляє Oil.News.

Заміна була проведена для 378 станцій в 21 областях України. При цьому під колишнім юрособою "ВОГ Рітейл" продовжують працювати 29 АЗС в Тернопільській і 2 станції в Луганській областях.

Згідно з даними держреєстру юросіб, зареєстроване в Луцьку ТОВ "Стиль Джоб" (ЄДРПОУ: 38740702) нині перейменовано в "Вог Ритейл". Його директором вказано Андрія Шаповалова, а бенефіціарами - нардепа Степана Івахіва, Сергія Лагура, а також дітей загиблого засновника групи "Континіум" Ігоря Єремєєва – Софію і Романа.

Реклама:

Вони ж вказані кінцевими бенефіціарами колишнього юридичного власника мережі АЗС WOG - також зареєстрованого в Луцьку ТОВ "Вог Рітейл" (ЄДРПОУ: 37821544), директором якого вказано Сергія Корецького.

При тому, що у компаній різний ідентифікаційний код, адреса реєстрації в реєстрі вказана одна й та сама - Луцьк, вул. Кременецька, 38.

"Це вже не перша зміна юридичної особи для паливної компанії. Так, до грудня 2013 р заправки знаходилися в розпорядженні ТОВ "Золотий Екватор", з грудня 2013 по січень 2017 року вони належали "Вог Рітейл", - наголошується в повідомленні.

Як зазначається, зміна юросіб може свідчити про наявність у компаній, що управляють невиконаних зобов'язань перед держорганами і/або претензій з їх боку.

Крім того, перереєстрація дозволяє мережам уникати штрафів від АМКУ, а також ухилятися від відповідальності в разі претензій комітету про змову на локальних ринках.

"Періодична зміна операційних компаній властива більшості українських мереж АЗС", - пише Oil.News.

При цьому, як відзначили в прес-службі WOG, інформація OilNews абсолютно не відповідає дійсності.

"Так, зміна назви була у лютому на "ВОГ Ритейл", але не на "Стиль Джоб", - йдеться в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: