Затриманому на хабарі директору департаменту НБУ продовжили заборону на виїзд закордон

П'ятниця, 7 квітня 2017, 13:19

Суд продовжив заборону виїзду за кордон для директора департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку Сергія Шацького до 28 травня.

Про це свідчать матеріали суду, передають "Українські Новини".

Печерським районним судом Києва 3 лютого Шацькому було вибрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 800 тис. гривень.

6 лютого за підозрюваного було внесено заставу.

Реклама:

Відповідно до рішення суду на Шацького покладено низку обов'язків: не відлучатися з Києва без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти про зміну свого місця проживання; здати на зберігання слідчому документи, що дають право на виїзд із України і в'їзд в Україну; заборона на спілкування з іншими підозрюваними.

Термін дії обов'язків було визначено до 3 квітня включно.

Як повідомлялося, у лютому Генеральна прокуратура затримала директора департаменту платіжних систем Нацбанку при одержанні хабара в розмірі 25 тис. доларів.

За даними відомства, керівник департаменту розробив злочинну схему, спрямовану на вимагання й одержання через посередників від директора одного з підприємств хабара в розмірі 35 тис. доларів у два етапи за реєстрацію в Нацбанку внутрішньодержавної платіжної системи "Платисервіс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!