Обшуки в "Укрнафті" пов'язані з нафтовими аукціонами

Середа, 5 квітня 2017, 13:55

"Укрнафта" заявляє, що обшуки, які проводить ГПУ, пов'язані з нафтовими аукціонами 2013-2015 років.

Про це ЕП повідомила прес-служба Укрнафти.

Генеральна прокуратура України за сприяння СБУ проводить слідчі дії в центральному офісі ПАТ "Укрнафта" і в його регіональних підрозділах в Бориславі, Прилуках, Полтаві та Охтирці, заявили в компанії.

"Обшуки проводяться на підставі визначень Печерського районного суду міста Києва від 29.03.17 р в рамках кримінального провадження, яке стосується проведення нафтових аукціонів протягом 2013-2015 рр.", - заявила прес-служба Укрнафти.

Реклама:

За словами компанії, "з моменту початку досудового розслідування не проводилося жодних слідчих дій - ГПУ жодного разу не зверталася до компанії із запитом на надання інформації або документів".

"Варто зазначити, що сьогодні Генпрокуратура вилучає документи, велика частина яких вже надавалася Національному антикорупційному бюро і Прокуратурі міста Києва в рамках аналогічних кримінальних справ, що свідчить про неузгодженість роботи правоохоронних органів і дублювання функцій. Подібні дії Генпрокуратури виглядають як невиправдана конкуренція між органами слідства", - вважають в "Укрнафті".

"Повідомляємо, що співробітники компанії виконують приписи визначень Печерського суду і надають необхідні документи в повному обсязі", - передає прес-служба.

Нагадаємо, сьогодні вдень ГПУ прийшла з обшуками в центральний офіс ПАТ "Укрнафта".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: