Свіжі оголошення про продаж та оренду житла тепер у вашому смартфоні

Понеділок, 3 квітня 2017, 15:55

Пошуковий сервіс ЛУН.ua – по-справжньому сучасний і зручний інструмент, завдяки якому ви знайдете кращі оголошення про продаж та оренду нерухомості в будь-якому місті України. Удосконалення ресурсу відбувається постійно шляхом поліпшення алгоритмів роботи, впровадження нових сервісів і функцій. Пошуковик ЛУН.ua пропонує оновлений функціонал, що полегшить життя користувачам, які знаходяться в пошуку житла.

Якщо ви хоч раз шукали кімнату, квартиру або будинок, то знаєте, як швидко оголошення і представлена в них інформація втрачають актуальність. Доводиться витрачати чимало годин на те, щоб знайти варіант, який підходить найбільше, а потім з'ясовується, що обрана квартира вже продана або заброньована. Підсумок – витрачені сили і час, повна відсутність очікуваного результату і необхідність подальшого пошуку, який теж не завжди приводить до успіху.

Розробники ЛУН.ua створили принципово новий функціонал, завдяки якому ви можете оформити підписку і отримувати повідомлення про появу свіжих оголошень у розділах, що вас цікавлять.

Реклама:

Розроблений нами функціонал має чимало переваг:

  • Значна економія часу, адже більше не потрібно кожні дві-три години переглядати перелік оголошень у пошуках нової інформації і боятися пропустити цікаві пропозиції.
  • Отримання тільки тих відомостей, які вам дійсно цікаві, адже підписка оформляється на певний розділ, а не на весь каталог оголошень. Наприклад, якщо ви шукайте двокімнатні квартири в конкретному районі міста або на певній вулиці, то інформація буде спрямовуватися тільки по таких пропозиціях.
  • Вибір способу отримання інформації – на один з популярних месенджерів, а саме Viber або Telegram, або на електронну пошту, що може виявитися для багатьох користувачів більш звичним.

Щодня пошуковиком ЛУН.ua користуються тисячі людей, для яких важливо швидко отримати оновлену інформацію за запитами, що їх цікавлять. Завдяки новому функціоналу та іншим перевагам нашого сервісу знаходити серед тисяч оголошень найбільш корисні і свіжі відомості стало набагато простіше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!