"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Авіакомпанія Pegasus відкриє додаткові рейси до Харкова

Вівторок, 25 квітня 2017, 19:50

Через тривалий ремонт основної бетонної злітно-посадкової смуги в аеропорту Запоріжжя авіакомпанія Pegasus Airlines відкриє додаткові рейси з Харкова до Стамбула.

Про це повідомляє Avianews.com.

На даний момент авіаперевізник відкрив продаж на додаткові рейси з вильотом зі Стамбула до Харкова 27, 29 квітня і 1 травня з поверненням назад 28, 30 квітня і 2 травня.

Зараз на маршруті Харків-Стамбул турецькими авіаперевізниками повністю використана квота на польоти, однак через ситуацію з ремонтом в Запоріжжі Pegasus Airlines отримала дозвіл від Державіаслужби на виконання додаткових рейсів до Харкова до 9 травня, відзначили в українському представництві авіакомпанії.

Реклама:

Нагадаємо, що в результаті погіршення погодних умов міжнародний аеропорт "Запоріжжя" припинив прийом і відправку авіарейсів.

Як зазначалося раніше, з 26 березня 2017 року "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" брав повітряні судна на ґрунтову ЗПС, оскільки єдина штучна ЗПС закрилася на ремонт.

У підприємстві зазначили, що штучна злітно-посадкова смуга буде відкрита після ремонту 4 травня, і тоді аеропорт відновить повноцінну роботу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!