Менеджер Кернела продав 7 тисяч акцій компанії

Вівторок, 25 квітня 2017, 13:15

Юридична особа, яка контролюється одним з менеджерів групи компаній "Кернел", продала 7 тисяч акцій Kernel Holding S.A.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням Кернел на сайті Варшавської фондової біржі, середня ціна продажу однієї акції склала 17,7 долара за штуку (близько 470 гривень за поточним курсом).

Нагадаємо, Антимонопольний комітет дозволив компанії Jerste BV (Нідерланди), що входить в Kernel Holding S.A., придбати частки в статутних капіталах 10 аграрних підприємств в Черкаській, Київській та Вінницькій областях.

Реклама:

Також група Кернел закінчує процес купівлі холдингу Українські аграрні інвестиції, що зробить холдинг Андрія Веревського найбільшим власником земельного банку України.

Як повідомлялось раніше, Кернел завершив 2016 фінансовий рік з чистим прибутком в 225,2 млн доларів, що в 2,1 рази більше, ніж у 2015 році.

Кернел - вертикально інтегрована компанія, що працює в агропромисловому секторі України з 1994 року.

Виробляє соняшникову олію, здійснює дистрибуцію бутильованої олії в країні під торговими марками "Щедрий Дар", "Стожар", "Чумак Золота", експорт масла й зернових, а також надає послуги зі зберігання зернових і олійних культур на елеваторах.

Найбільшим акціонером Кернел через Namsen LTD виступає голова ради директорів екс-депутат Андрій Веревський - 39,21%, ще 6,01% належить фонду ING OFE.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: