Ціна на нафту марки Brent становить близько 52 доларів

Вівторок, 25 квітня 2017, 10:33

Світові ціни на нафту у вівторок, 25 квітня, демонструють позитивну динаміку в рамках корекції після зниження напередодні.

Про це повідомляє Bloomberg.

Станом на 10:10 вартість липневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зросла на 0,11% - до 51,67 долара за барель. Ціна червневих ф'ючерсів на нафту марки WTI піднімалась на ті ж 0,11% - до 49,34 долара за барель.

Ціни на "чорне золото" знижувалися після ранкового зростання у понеділок, так як інвестори були стурбовані збереженням глобального надлишку нафти на ринку. Вони також реагували на зростання видобутку нафти у США. Згідно з даними Міністерства енергетики США, за робочий тиждень, що завершився 14 квітня, видобуток сировини в країні зріс на 0,18% - до 9,252 млн барелів на добу.

Реклама:

"ОПЕК зазнала фіаско в своїх зусиллях збалансувати нафтовий ринок", - зізнався агентству "Рейтер" аналітик Schork Group Inc Стефен Шорк. За його словами, запаси нафти знаходяться на рекордних рівнях, незважаючи на скорочення видобутку.

"ОПЕК доведеться відновити і, можливо, поглибити угоду, якщо вона хоче підтримувати ціни на рівні значно вищому, ніж 50 доларів за барель", - відзначають аналітики банку JPMorgan.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: