Україна і Грузія виступають за створення "Нового шовкового шляху"

П'ятниця, 21 квітня 2017, 20:34

Україна і Грузія зацікавлені в створенні "Нового шовкового шляху".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ за результатами зустрічі голів МЗС Павла Клімкіна та Міхеїла Джанелідзе.

"Глави зовнішньополітичних відомств підтвердили зацікавленість обох країн у подальшому розвитку торговельно-економічного співробітництва та участі у реалізації масштабних міжнародних транспортних та енергетичних проектів на шляху Європа-Кавказ-Азія,у тому числі розбудові "Нового Шовкового шляху"", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у зв'язку з 25-ю річницею відновлення дипломатичних відносин між Україною і Грузією Міністри відзначили успішний розвиток дружніх і стратегічно важливих українсько-грузинських відносин та обговорили подальший їх всебічний розвиток у політичній, військовій, економічній, гуманітарній, правовій та інших сферах співробітництва.

Реклама:

Сторони також обговорили питання європейської та євроатлантичної інтеграції України і Грузії та їхні відносини з ЄС і НАТО.

За результатами переговорів Міністри підписали Спільну заяву, Робочий план консультацій між МЗС обох держав та провели спільну прес-конференцію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: