"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Банкова отримає доступ до реєстру відшкодування ПДВ – ДФС

Середа, 19 квітня 2017, 16:34

Адміністрація президента отримає доступ до реєстру автоматичного відшкодування податку на додану вартість без права коригування.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.

"Будь який платник податків має змогу відслідковувати весь процес від подання заявки до отримання коштів. Зазначений реєстр не має обмеженого доступу. Він є публічним, відкритим та оприлюднюється на сайті Міністерства фінансів", - повідомляє прес-служба.

Крім того, як наголошується, Державна фіскальна служба та Адміністрація президента здійснюють інформаційну взаємодію.

Реклама:

"Уповноважені особи Ситуаційного центру Адміністрації президента матимуть доступ до автоматизованих інформаційних і довідкових систем ДФС без права коригування", - йдеться у повідомленні.

"Це спрямовано на забезпечення прозорої системи ефективного моніторингу та аналізу функціонування системи електронного адміністрування ПДВ", - повідомляє прес-служба.

Раніше Адміністрація президента попросила надати їй доступ до реєстру автоматичного відшкодування податку на додану вартість.

В АП заявили, що надання доступу до даних реєстру відшкодування ПДВ їм необхідно для отримання прозорої та оперативної інформації, а також для попередження можливих зловживань.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: