Агрохолдинг Косюка розмістить доларові єврооблігації

Середа, 19 квітня 2017, 10:01

"Миронівський хлібопродукт" запропонував власникам єврооблігацій на 750 мільйонів доларів, що підлягають у 2020 році, достроково викупити частину їх за готівку на суму до 350 мільйонів доларів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" посилаючись на повідомлення МХП на сайті Лондонської фондової біржі.

Мета пропозиції полягає в подальшому проактивному управлінні компанією боргом і збільшенні його терміну шляхом рефінансування частини єврооблігацій новими незабезпеченими єврооблігаціями, які будуть випущені агрохолдингом.

Ранній термін подачі заявок на викуп єврооблігацій – до 3:00 (за нью-йоркським часом) 27 квітня 2017 року. За 1 тисячу доларів номінальної вартості єврооблігацій платитиметься 1027,5 доларів без урахування накопичених відсотків.

Реклама:

Остаточний термін прийому заявок – 11:59 (за нью-йоркським часом) 15 травня 2017 року.

Зустрічі з інвесторами в рамках підготовки нового розміщення почнуться 24 квітня і пройдуть у Європі та США, повідомило джерело в банківських колах. Агрохолдинг планує євробонди з терміном обігу шість-сім років.

Спільними дилер-менеджерами угоди виступають J.P. Morgan Securities plc та ING Bank N.V., London branch.

Нагадаємо, власник агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк вважає, що справедливим по відношенню до України з боку ЄС було б збільшення квот на безмитне ввезення курятини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: