Будьте серед кращих на конференції GRAIN UKRAINE 2017!

Вівторок, 18 квітня 2017, 12:16

Стали відомі перші теми виступів спікерів на конференції GRAIN UKRAINE 2017, яка відбудеться 7 і 8 липня в Одесі за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. Організатор конференції – група терміналів "ТІС", голова оргкомітету конференції – пан Андрій Ставніцер. Спеціальний спонсор конференції GRAIN UKRAINE 2017 - Ag Growth International (AGI).

 

В самий розпал літнього сезону, 7 і 8 липня, в Одесі зустрінуться найбільші представники агроринку, тренд-сеттери агросфери і провідні бізнес ЗМІ з метою обговорення останніх інновацій на аграрному ринку, звертаючи особливу увагу на тенденції та вимоги ринків споживання.

Вже зараз відомо, що Девід Хайтауер, президент The Hightower Report (США), у своєму виступі розкриє такі важливі аспекти, як повернення коштів в сировинні товари, рефляція, перспектива послаблення долара та вплив валюти на зерно.

Карен Браун, глобальний оглядач за сільським господарством для Thomson Reuters (США), розповість про глобальні тенденції врожайності.

Реклама:

Старший економіст International Grains Council, Даррен Купер, поділиться прогнозами на 2017/18 рік стосовно світових ринків зерна та олійних культур.

Езекиль Хайннал, який нещодавно приєднався до команди спікерів GRAIN UKRAINE, директор Agrosud S.A. (Аргентина), у своїй доповіді на конференції приділить увагу досвіду південноамериканського ринку зерна.

Куач Кео Хоа, генеральний директор Guangzhou Donlinks International Investment Co., Ltd (Китай), поділиться інформацією про ринок олії в Китаї та його вплив на експорт SFO до України.

Олександр Артюшин, віце-президент і старший розробник продовольчого та сільськогосподарського бізнесу Swiss Re Corporate Solutions (Швейцарія), надасть можливості рішення з управління ризиками в ланцюжку постачань агробізнесу.

Про роль Чорноморського регіону в розподіленні світових торговельних потоків зерна та олійних культур розповість Богдан Тимків, засновник порталу AgroChart.com (Швейцарія).

Також підтвердили свою участь в якості спікерів наступні спеціалісти: Іванна Доріченко, партнер Agrites (Великобританія); Олів’є Бульє , головний виконавчий директор International (Франція); Марсело Нері, операційний директор Alphamar Shipping Agency (Бразилія) та інші професіонали світового рівня, доповіді яких незабаром будуть анонсовані.

Також, Вікторія Юмін, старший директор з міжнародних продажів компанії Ag Growth International (AGI), яка є спеціальним спонсором GRAIN UKRAINE 2017, виступить з доповіддю в блоці програми "Технологічні тенденції".

GRAIN UKRAINE – особлива подія в сфері агробізнесу, в організації якої увага одночасно приділяється найсильнішій освітній програмі та розважальній програмі. Унікальність цього заходу відмічають і численні партнери конференції, в тому числі Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD) та Американська торгова палата в Україні (АСС).

До 15 травня діє тариф BASIC і спеціальний тариф GU2 + на покупку 2-х і більше квитків. Встигніть скористатися пропозицією до зміни тарифів!

GRAIN UKRAINE 2017

МІЖНАРОДНА ЗЕРНОВА КОНФЕРЕНЦІЯ

БУДЬ КРАЩИМ – БУДЬ ТУТ!

тел. +38 067 975 94 33

info@grain-ukraine.com

www.grain-ukraine.com

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!