United Airlines поверне гроші за квитки всім пасажирам скандального рейсу

Четвер, 13 квітня 2017, 11:06

Американська авіакомпанія United Airlines поверне гроші за квитки всім пасажирам скандального рейсу 3411, коли стався інцидент з пасажиром-азійцем, якого силою витягли з літака, завдавши травм.

Про це пише видання USA Today з посиланням на заяву авіакомпанії.

"Всі пасажири рейсу 3411, які летіли у неділю, 9 квітня, отримують компенсацію в розмірі їхніх витрат на квитки", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, у США виник скандал навколо авіакомпанії United Airlines після того, як члени екіпажу за допомогою офіцерів поліції буквально витягли з салону одного з пасажирів, при цьому завдавши йому значних травм.

Реклама:

В авіакомпанії заявили, що рейс був заповнений, тому бортпровідники вибрали чотирьох пасажирів і попросили їх вийти з літака. Пасажирам, які добровільно залишать літак, пропонували $400, потім збільшили суму до $800, але ніхто не зголосився. Тоді четверо пасажирів були обрані випадковим чином, серед них пасажир азійського походження, який відмовився покинути літак.

Тоді на борт викликали співробітників служби безпеки аеропорту і поліцейських, які втрьох силоміць витягли чоловіка з крісла, при цьому той отримав численні травми.

Після інциденту генеральний директор авіакомпанії Оскар Муньос випустив коротку заяву, назвавши ситуацію "неприємною подією".

За останній час це вже другий інцидент з авіакомпанією United, після якого її критикують за поводження з пасажирами.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!