"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прокуратура заявляє, що у Насірова є британський паспорт

Понеділок, 6 березня 2017, 19:03

Представник держобвинувачення заявляє, що має докази наявності у голови Державної фіскальної служби Романа Насірова громадянства Великої Британії.

Про це йдеться у клопотанні прокуратури, про яке було заявлено під час судового засідання у понеділок ввечері.

Згідно з інформацією, Насіров отримав британське громадянство у травні 2012 року. Окрім того, він нібито має угорське громадянство.

Як відомо, раніше у понеділок Солом'янський районний суд Києва відмовив захисту Насірова щодо проведення судово-медичної експертизи 6 березня.

Реклама:

6 березня громадські активісти пікетують будівлю суду в Києві, побоюючись, що відсторонений глава Державної фіскальної служби, звинувачений у зловживанні службовим становищем та нанесенні збитків державі в розмірі 2 млрд грн, може втекти.

4 березня також з'являлася інформація що будівля суду, де мало розглядатися обрання запобіжного заходу для Насірова, замінована.

За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Читайте також: "Справа Насірова". Хроніки одного суду".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!