"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нібулон" хоче відправляти вантажі в Іран через Росію

Неділя, 26 березня 2017, 10:16

Компанія "Нібулон" має намір після 2018 року налагодити постачання своєї агропродукції в Іран через Азовське море і Волго-Донський канал.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає ЦТС.

"У 2018 році "Нібулон" планує побудувати своє підприємство на Азовському морі, в Генічеську для поставки сільськогосподарської продукції до Ірану через Волго-Донський канал", - йдеться в повідомленні.

ЦТС зазначає, що протяжність каналу становить 101 км. Глибина - не менше 3,5 м. На шляху проходження суден знаходяться 13 шлюзів. Судна проходять канал за 10-12 годин.

Реклама:

У разі реалізації згаданого проекту, судна з агропродукцією, пройшовши водними шляхами по території РФ, зможуть потрапити в Каспійське море, а звідти - в іранські порти.

Півроку тому повідомлялося, що будівництво перевантажувального терміналу в Генічеську Херсонської області передбачено інвестиційною програмою компанії "Нібулон".

ТОВ СП "Нібулон" створене в 1991 році. Є одним з найбільших операторів на зерновому ринку країни. Має у своєму розпорядженні елеваторні потужності загальною місткістю понад 1,7 млн тонн, а також власний перевантажувальний термінал в Миколаєві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: